Ski Opening 2020

Top zabava in najboljše dogodivščine za vsak okus!
Za nepozaben vstop v smučarsko sezono smo za vas izbrali preverjena in top smučišča. Letos se bomo zabavali v Matrei-u in Kronplatzu.

Matrei - Ski Opening 2020

Matrei bo treslo kot vedno – najboljša smučarska otvoritev 2020! Odlične smučarske strmine in nepozabne zabave.

Kronplatz - Ski Opening 2020

Najbolj poskočna otvoritev smučarske sezone 2020 z najboljšo party ekipo v terminu 10.12.-13.12.2020!

FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih Planica 2020 prestavljeno na december

Zaradi ukrepov Republike Slovenije za zajezitev širjenja in za obvladovanje posledic koronavirusa (Covid-19) je FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih Planica 2020 prestavljeno na sredino decembra 2020.

FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih Planica 2020

FIS svetovni pokal v smučarskih skokih Planica 2021

Vrednotnice za Planico

Spoštovani ljubitelji smučarskih skokov, prijatelji Planice!

Vsem, ki ste kupili vstopnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici marca 2020 se zahvaljujemo za nakup in še posebej za potrpežljivost v teh negotovih časih, ko so nam izredne razmere onemogočile druženje na prireditvah, ki jih imamo vsi radi.

Ob razglasitvi konca epidemije z optimizmom zremo v prihodnost, v kateri bomo lahko znova skupaj spremljali športne dogodke, med njimi tudi največje na slovenskih tleh – tekmovanja v Planici. Z veseljem vas obveščamo, da bo v novi zimski sezoni Planica kar dvakrat gostila najboljše svetovne smučarske skakalce. FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih bo od 10. do 13. decembra 2020 in FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih od 25. do 28. marca 2021. Že kupljene vstopnice lahko neposredno zamenjate za vstopnice za decembrsko ali marčevsko tekmovanje.

Z odločitvijo Vlade Republike Slovenije, da sprejme t.i. ”tretji sveženj protikoronskih ukrepov”, natančneje Zakon o interventnih ukrepih za omilitev in odpravo posledic epidemije COVID-19 (ZIUOOPE), Ur. l. RS št. 80/2020, je skladno s 65. členom tega zakona organizatorjem športnih prireditev, ki zaradi izrednih okoliščin, ki jih je povzročila epidemija, niso bile izvedene, omogočeno, da imetniku vstopnice izdajo vrednotnico v višini plačila vstopnice.

Vrednotnice za FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih v Planici bodo izdane s strani Smučarske zveze Slovenije in menjava vstopnic za vrednotnice bo možna od 1. 7. 2020 do vključno 30. 9. 2020 izključno na prodajnih mestih, kjer ste kupili prvotne vstopnice.

Vrednotnice bodo unovčljive 24 mesecev od izdaje in se bodo glasile na prinosnika. Če imetnik vstopnice izdane vrednotnice ne unovči v 24 mesecih od izdaje, lahko v 14 dneh po preteku tega obdobja od organizatorja športne prireditve zahteva, da mu v 14 dneh od prejema zahtevka vrne znesek, na katerega se glasi vrednotnica.

Menjave bodo možne na prodajnih mestih Kompasa, Eventima in Petrola, torej na istih mestih, kjer so bile vstopnice tudi kupljene.

Na ta način, bo možen ogled naslednjih predvidenih tekmovanj v Planici:
– FIS svetovno prvenstvo v smučarskih poletih, 10.-13. december 2020,
– FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, 25.-28. marec 2021,
– FIS finale svetovnega pokala v smučarskih skokih, marec 2022.

Za vse morebitne informacije pri zamenjavi vstopnic se lahko obrnete na prodajna mesta, kjer ste kupili vstopnico.

Dodatna vprašanja pa lahko pošljete na dežurno prodajno mesto:
Kompas – booking@kompas.si

Hvala za razumevanje in športni pozdrav!

Športno aktivna doživetja
Košarka
Kvalifikacije za OI Tokio 2020

Zaradi širjenja novega koronavirusa (Covid – 19) so za eno leto prestavili olimpijske igre, ki jih bo Tokio po novem gostil med 23. julijem in 8. avgustom 2021.

Zdaj je mednarodna košarkarska zveza Fiba prestavila tudi kvalifikacijski turnir za OI, ki bi morali biti v Kaunasu letos med 23. in 28. junijem.

Za zadnje štiri olimpijske vstopnice se bo reprezentanca Slovenije pomerila prihodnje leto v obdobju med 22. junijem in 4. julijem.  Ko bodo znani točni datumi tekem, bomo na spletnem mestu objavili nove programe za navijače za potovanje v Litvo.

Pošljite povpraševanje
Zakaj izbrati Kompas?
 • najboljša svetovalna storitev
 • varnost in zanesljivost
 • največja ponudba raznolikih potovanj po vsem svetu, tako za individualna kot vodena potovanja in skupine
 • ureditev ogleda  svetovnih športnih, glasbenih, kulturnih,… dogodkov
 • organizacija različnih oblik prevozov;  letalskih kart, rent-a-car, železniških ali avtobusnih prevozov
 • ureditev bivanja v namestitvi po vaši želji; luksuzna hiška na morju, nastanitve prek Airbnb ali nastanitev v izbranih top hotelih
 • 24-urni servis
 • razširjena Kompasova mreža po vsem svetu
 • najširši izbor slovenskih in tujih organizatorjev
 • največja ponudba na enem mestu
 • največja ponudba v zadnjem hipu
 • dostopni plačilni pogoji
 • članstvo v KompasPlus programu zvestobe

  Z oddajo povpraševanja soglašate, da ste seznanjeni s splošnimi pogoji poslovanja in politiko zasebnosti ter se z njimi strinjate.

  GDPR soglasje*
  [Soglašam, da Kompas d.d. Moje osebne podatke iz tega obrazca uporablja za pripravo želene ponudbe, izvajanje neposrednega trženja (obveščanja o novostih in posebnih ponudbah podjetij skupine Kompas d.d.) z uporabo e-pošte. Od obvestil se lahko kadarkoli odjavite.]

  Kompas plus - Svet potovalnih ugodnosti
  Svet potovalnih ugodnosti

  Včlanite se v KompasPlus program zvestobe in zbirajte točke zvestobe, da dobite dodatne ugodnosti pri vaših potovanjih!

  Včlanite se

  MyWay

  Počitnice po meri

  Izkušeni tim svetovalcev vam v 24 urah pripravi individualno ponudbo po meri. Naročniku zagotavljamo osebni pristop in celovit strokovni servis.

  Sestavite si počitnice